Shure SM 58 dynamische microfoon

Om de mogelijkheden van Marvin Entertainment nog verder uit te breiden hebben wij besloten meer, nieuwere en betere microfoons aan te schaffen.

Na enige research kwamen wij er al vrij snel achter dat onze keuze het beste uit kon gaan naar de dynamische SM 58 microfoon van Shure. Dit is wereldwijd de meest verkochte en gebruikte microfoon, wat zijn uitermate goede kwaliteit al bevestigd.
Inmiddels beschikken wij over 3 wired varianten en 2 draadloze systemen, waardoor wij tegenwoordig ook probleemloos het geluid voor artiesten kunnen verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote avondvullende (carnavals)evenementen met diverse acts, maar ook aan verjaardagsfeestjes waar een aantal liedjes vertolkt zullen worden.
Dus ook voor deze investering van Marvin Entertainment geldt dat zowel voor grootschalige als kleinschalige evenementen de mogelijkheden uitgebreid worden.

Uiteraard ging de aanschaf van de microfoons gepaard met de aanschaf van alle bijbehorende randapparatuur, zoals bekabeling, statieven en natuurlijk een professionele, uitgebreide live-mixer.