Marvin Entertainment bestaat 2 jaar!

Precies 1 maand na de aanschaf van de nieuwe bedrijfsbus viert Marvin Entertainment vandaag zijn 2e verjaardag.

Op 19 oktober 2009 was de inschrijving van Marvin Entertainment bij de KvK een feit. De aardige hoeveelheid apparatuur en de jaartjes ervaring als DJ die Marvin destijds op zak had, vormden een mooie basis voor een jong bedrijf. Vanuit deze basis is de groei razendsnel gegaan.
Nu, 2 jaar later, een mooi moment om eens terug te blikken op de ontwikkelingen van Marvin Entertainment in deze periode:

Huisstijl
Uiteraard hebben wij onze eigen huisstijl ontwikkeld. Het welbekende Marvin Entertainment logo en met name de kleuren paars en oranje vormen een herhaaldelijk terugkerend en bekend onderdeel in onze presentatie. Hierdoor vormen visitekaartjes, website, spandoeken en advertenties een herkenbaar geheel.

Investeringen
Bij een steeds groter wordende vraag hoort ook een steeds groter wordend aanbod. Wij hebben geïnvesteerd in vele verschillende productcategorieën.
Zo hebben wij onze lichteffecten aangevuld met/vervangen door onder andere nieuwe movingheads, een nieuwe laser, innovatieve LED-parren en onlangs een nieuwe krachtige hazer.
De grootste veranderingen op geluidstechnisch gebied vormen de aanschaf van onze nieuwe Shure microfoons & live-mixer, de aanschaf van onze nieuwe Pioneer club-mixer DJM2000 en de overstap op de geluidssystemen van HK Audio.
Ook het nieuwe DJ-meubel van Marvin Entertainment mag natuurlijk niet vergeten worden in deze opsomming.
De grootste investering en de investering die het meeste perspectief biedt voor de toekomst is uiteraard onze nieuwe bedrijfsbus.

Optredens
Deze investeringen waren uiteraard onmogelijk geweest wanneer wij ons niet over een zó snel groeiende klantenkring hadden mogen verheugen.
Wij hebben voor tal van particulieren onze diensten mogen aanbieden op verjaardagen, communies, bruiloften en jubilea. Daarnaast hebben ook vele verenigingen, horeca-instellingen, artiestenbureau’s en bedrijven de weg naar Marvin Entertainment gevonden voor personeelsfeesten, kerstvieringen, nieuwjaarsborrels, carnavalsevenementen, braderieën, seizoensopeningen en ga zo maar door.

Wij bedanken al onze klanten, collega’s en contacten die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan de groei van Marvin Entertainment heel hartelijk hiervoor en hopen ook in de toekomst op jullie steun te mogen rekenen.

BEDANKT!